Internatet

Ditt nye hjem

Internatet er ditt nye hjem for dette skoleåret. Her bor du sammen med mange andre og tilbringer mange gode timer i fellesrommene. I stua treffer du dine første venner, og her foregår mye av det sosiale livet.

Vi har tre internat. Kyrkjebakken og Møllehagen er identiske og her bor de aller fleste. På begge disse internatene er det vask, skap, pult, stol og seng på rommet. Dusj og toalett er på gangen. Breidablikk er vårt nyeste internat. Her er det bad på alle rom. Alle tre internat har selvsagt internettilgang.

Rommene

Alle internat tilbyr noen enkeltrom, men de aller fleste bor på dobbeltrom. Dette er kanskje det mest spennende når du kommer til skolen. Hvem skal du bo sammen med og hvordan er din nye romkamerat? Dette er kanskje et menneske du aldri har sett før. Likevel går det utrolig bra. Noen ganger kan en kanskje lure på om skolen kjente alle fra før, siden romkamerater går så godt sammen. Men det er nok heller det at de aller fleste går godt sammen.

Rommene inneholder hver sin seng, skap, pult og skuff. Resten er det opp til deg å fylle.

For mer informasjon om rommet og internat se her

Møllehagen

Rom på Møllehagen/Kyrkjebakken

Breidablikk

Demokratisk

På internatet er det jevnlige gangmøter. Der blir mange av reglene elevene imellom bestemt. Alle på gangen er med og påvirker hvordan en vil ha det. Dette gjelder for eksempel hvordan dere vil ha det på fellesstuen, hvordan dere organiserer vask, rydding og klesvask.

Du tilbringer mye av fritiden din på internatet. Her sover du og her er du sammen med nye venner. Alle måltider blir servert i skolens spisesal, men internatene har i tillegg et lite kjøkken. Du kan derfor lage deg te, kaffe eller rett-i-koppen når det måtte passe. På internatet kommer og går du fritt som du vil. Alle elevene er myndige, og har egen nøkkel til rom og ytterdør. Det er derfor mye opp til deg selv når du vil ut eller komme hjem.

Koselige elevstuer

Dette tar du med deg hjemmefra:

• Dyne, pute og sengesett

• Hånkler og toalettsaker

• Laken

• Kopp hvis du setter pris på en kopp te på kvelden.

• Tur-klær og gode sko

Trenger du flere tips så les mer om det i bloggen vår her