3D print ditt eget mobildeksel

3D print ditt eget mobildeksel

Skrevet av Maren January 17, 2018

Alltid hatt lyst å prøve 3D-printing men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi gir deg oppskriften på enkle produkter du garantert kan ha bruk for i hverdagen! La elevene på teknologi 2.0 vise deg hvordan du lager et mobildeksel steg for steg!


Nå er det ikke alle som har en 3D-printer hjemme selvfølgelig, men det kan være interessant å forstå hvordan det virker, ikke sant? Et skoleår hos oss gir deg masse tid til å prøve og feile med 3D-printing, lodding og elektronikk. Les mer om linjen her!

Søk teknologi 2.0 

 

Steg 1!

Skisser og ta mål av mobilen din. Her er det viktig å være nøye på målingen. Vi bruker digital skyvelære for å få best mulig utgangspunkt. Alle innganger på telefonen må plasseres rett på skissen.

Steg 2!

Er å digitalisere skissen vår. Her bruker vi programmet Autodesk Fusion 360. Her bygger vi opp skissen vår til 3D. Prøv deg frem med de ulike verktøyene. Mye læring å hente i 3D modelering.

Steg 3!

Finn deg en 3D printer! Gjør maskinen klar og det er tid for print. I starten er det viktig å følge nøye med på modellen. Ser det rett ut? Da er det bare å vente og la maskinen gjøre sitt.

Steg 4!

Prøving og feiling! Det er ikke alltid det blir rett første gang, da er det bare å prøve steg 2 på nytt frem til skissen er perfekt. Print i alle mulige farger og gi bort til alle vennene dine, garantert populært!

Søk teknologi 2.0