Palestinsk aften

Palestinsk aften

Skrevet av marianne December 5, 2016

En kveld full av nye smaker, opplevelser, mennesker og kulturer. Jæren folkehøgskule åpner dørene for gjester. Et ektepar fra Palestina står hvert år for matlagingen og vi får smake ekte retter fra Palestina. Musikken strømmer og stemningen når nye høyder. Velkommen til Palestinsk aften.


Den perfekte avslutningen

Den internasjonale uken har gått mot slutten og vi avslutter med en tradisjonstro aften. En stor buffet blir servert fullt av spennende nye retter og smaker. Stemningen er høy i matsalen som er pyntet med lys og blomster. Elever, ansatte og kveldens gjester mingler, spiser og koser seg.  

Musikk for hver sin smak

Etter at alle hadde forsynt seg flere ganger stod underholdningen for tur. Alle samlet seg i gymsalen for en variert og flott aften. Koret, våre fem studenter og Musikk og produksjon var blant dem som bidro til at tonene fløt vakkert i rommet. En av våre elever tok glatt rollen som toastmaster og ledet oss alle gjennom kvelden.

Imponerende prestasjoner

Det var mange gode innslag den kvelden, men det var ett som stod over alle. De fem studentene fra Nablus hadde nemlig lært seg Per Spellmann. Denne sangen fremførte de uten tekst foran alle. I tillegg til dette viste de frem mye av hva Palestina tilbyr av sang, dans og musikk. Det ble en magisk kveld og den perfekte avslutningen på en flott og lærerik uke.