OL Jæren FHS-style

Helgens tema: OL

Skrevet av marianne February 6, 2017

En gjeng strenge dommere leder resten av elev flokken gjennom mange fysiske og psykiske øvelser. Dopingtester blir tatt, bestikkelser gis under bordet og elevene gir alt for å nå toppen av pallen.


Tidlig lørdag morgen

Morgensamlingen var over og alle lagene samlet seg ute på gangen. Dommeren gjorde seg klare og nervene var til å ta og føle på. Hvert lag representerte en gang i internatene, og de ble bedt om å ha kostymer og slagord klare. da klarsignalet gikk fikk hvert lag egen innmarsj med musikk, flagg og dans.

Dommerne

Seksten elever stilte i gule vester og solbriller. Det var litt av et maktspill som utartet seg denne lørdagen. Skarpe lyder av seksten fløyter skar gjennom stemningen med jevne mellomrom, og de viste stadig muskler ovenfor deltakerne. Deltakerne ble utvist, måtte doping teste og måtte tolerere at motstanderne fikk hjelp, eller handikap av dommerne. 

 

Kostymene

Det var mange kreative lag denne dagen. Alle hadde matchende kostymer og et gjennomgående tema. Vi fikk oss en god latter av hverandre om man kan si det sånn. 

Øvelsene

Det var litt av noen øvelser som komiteen hadde satt opp. Dette varierte fra armhevninger til sumo bryting. Innsatsen kan ingen si noe på da det handlet om å sanke flest mulig poeng. Og poeng fikk de. Både på ærlig vis og gjennom andre metoder. Under finner du morsomme øyeblikk fra lørdagen.