Sand under tærne, vind i håret og brettet plantet mellom hendene. Startskuddet går og kampen om heder og ære i bølgene er i gang. 

Skrevet av marianne February 22, 2017

En høst fylt med action og spenning

Klepp kommune vil yre med liv til høsten. Ikke bare vil skolen fylles opp med en ny gjeng flotte elever, men også Bore stranda vil fylles opp. Det er med andre ord bestemt at surfe EM skal avholdes i Klepp og på vår fantastiske strand Bore. En idyllisk strand som trekker surfere fra hele vårt vidstrakte land.

I følge en artikkel fra www.detnorskekongehus.no vil det være deltakere fra 15 ulike land. Åpningen av EM vil skje 30.september 2017, mens selve konkurransene vil foregå fra 1-8. oktober. Videre trekker artikkelen frem surfing som en voksende sport med en ny posisjon. I 2020 vil du nemlig kunne se surfing som en egen gren under OL i Tokyo.

Heier på første rad

Som en folkehøgskole som setter surfing høyt, og som har aktive elever i bølgene året rundt, gleder vi oss til en spennende høst. Med kun en kort kjøretur så kan vi innta første rad som publikum til den store begivenheten. Plutselig dukker tidligere elever opp for å kjempe om heder og ære i bølgene.

Under kan du se noen klipp av årets elever som leker seg i bølgene. Det er elevene selv som har filmet og redigert. Med kort vei til et utvalg gode surfe-strender blir det flere ettermiddager i uka som de tilbringer i bølgene.