fbpx Skip to content

Studietur

Blir det studietur dette skoleåret?

På grunn av all usikkerhet rundt pandemien kan vi aldri være helt sikker på hvordan neste skoleår blir. Men vi er optimistiske og løsningsorienterte, Sammen vil vi finne gode løsninger, kjekke turer og gode tidspunkter til å reise. 

Kan vi være med å planlegge studieturen?

For oss er det viktig at elevene er med og påvirker hvordan fagplanen til hver linje skal se ut. Dette inkluderer studietur. Hver linje har egne reiser som de drar på. Dette er bestemt før skoleåret starter, men dere jobber gjerne med studieturen i timene og kan komme med innspill til hva dere vil gjøre på tur. Noe av innholdet vil være bestemt og gjerne bestilt på forhånd.

Hvor mye koster studieturene?

Dette avhenger veldig av destinasjon og reiselengde, og vil derfor variere med hver linje. Studietur er inkludert i prisen for skoleåret. Det kommer inn under linje-kostnad. Denne får dere egen faktura på i september og i januar.
 
Dette kan du finne mer informasjon om her.
 

Trenger vi lommepenger til reisene?

Ja du må selv dekke de fleste lunsj og middager når du er på reise med unntak av noen linjer og noen måltider. Dette får du beskjed om fra linjelærer etter skolestart. All shopping og alle aktiviteter du velger som er utenom undervisning må du også dekke selv. Flybillett, overnatting, transport og aktiviteter dere som klasse gjør, er inkludert i linjekostnadene som du betaler inn til skolen.

Hvordan er det med vaksine?

I starten av skoleåret vil lærer gå over hvilke vaksiner som er nødvendig, og hvor de skal gå for å få tatt dem. Dette ordner dere ofte som samlet klasse i linjetid. Alternativet er å ta vaksine hjemme i høstferien.

Har du andre spørsmål om studietur? ta gjerne kontakt på instagram, facebook eller på epost (admin@jarenfhs.no). Vi svarer gjerne på henvendelser.

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.