fbpx Skip to content

Korona

Hvordan håndterer vi Korona-krisen?

Vi deltar på den nasjonale dugnaden som de fleste andre. Dette medfører at våre elever er sendt hjem for å følge digital undervisning ut dette skoleåret. Vi må forholde oss til FHI og regjeringens anbefalinger fremover. Elevene får tett oppfølging over internett og får undervisningstilbudet de har krav på.

Opptaket av elever for skoleår 2020/21 går som normalt.

 

Skulle du ha noen spørsmål angående dette kan du ta kontakt på telefon 51785100. Du kan også sende en e-post til admin@jarenfhs.no. 

Spørsmål og svar:

Hvor lenge vil dere holde skolen stengt?

Skolen vil holdes stengt ut dette skoleåret.

Må vi betale for hele skoleåret enda vi er hjemme? 

Regjeringen har innvilget et beløp for å dekke noe av tapet krisen har forårsaket. Dette vil vi i hovedsak bruke på å redusere elevenes kostnader for april og mai. Et sluttoppgjør vil sendes ut 27.april. Det er forventet at elevene bruker stipendet sitt til å betale de resterende skolepengene. 

Kan jeg søke om plass skoleår 2020/21?

Selvfølgelig! Vi tar i mot elever som normalt og planlegger neste skoleår. Følg med på siden hvilke linjer som enda har ledige plasser.

Vil skolen holde kurs i sommer?

Vi har foreløpig valgt å avlyse, eller utsette sommerkurs og jubilantreff som skulle vært denne sommeren. 

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.