fbpx Skip to content

Korona

Hvordan blir oppstarten høsten 2020

Opptaket av elever for skoleår 2020/21 går som normalt. Vi planlegger skolestart til oppsatt tid, men vil tilpasse situasjonen etter myndighetenes gjeldende råd. Året vil ligne på tidligere skoleår, men med nødvendige tilpasninger.

Skulle du ha noen spørsmål kan du ta kontakt på telefon 51785100. Du kan også sende en e-post til admin@jarenfhs.no, eller treffe oss i sosiale medier.

En trygg oppstart

Samfunnet åpnes nå gradvis opp og vi opplever positive signaler om oppstart til høsten. 90 elever skal komme til Klepp fra alle Norges fylker. Vi jobber derfor med nødvendige tiltak for at dette skal gå så knirkefritt som mulig. Dette medfører at elevene vil holde seg på skolen den første tiden til vi har kontroll på symptomer og eventuell smitte. Det er til hensyn for både elever og lokalbefolkningen.

Studietur

Alle studieturer på høsten kan bli flyttet til våren, eller bli erstattet av lignende tilbud som kan gjennomføres. Dette kan hver enkel klasse diskutere etter skolestart. Vi vil ikke reise før vi får klarsignal fra myndighetene. Reisene vil bli tilpasset lokale forhold. 

 

Legekontor i gå-avstand

Det vil være separate lokaler tilgjengelig dersom vi opplever symptomer i elevflokken. Vi har et tett samarbeid med legekontoret som ligger i gå-avstand fra skolen.  

Hygiene

Det blir høyt fokus på smittevern og hygiene. Alle flater som er utsatt for berøring vil desinfiseres ofte. Vi jobber med trygge gjennomføringer av måltid i matsalen. Dette vil være på plass i august, oppdatert etter myndighetenes siste råd. 

Vi følger aktivt med på utviklingen og rådene fra myndighetene. Vi kommer til å tilpasse oss slik at det blir et trygt år på Jæren folkehøgskule. Vi gleder oss til å møte det nye elevkullet i høst. Velkommen!

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.