fbpx Skip to content

Linjene
på Jæren Folkehøgskule

Hvorfor velge et folkehøyskoleår hos oss?

Jæren Folkehøgskule har åtte ulike linjer. Linjefaget du velger vil dominere timeplanen. Her vil du få stor frihet og medbestemmelse til å jobbe med de temaene som interesserer deg mest. Vi vil utfordre og motivere deg gjennom praktiske oppgaver, prosjekter og noe teori. Vi vil besøke relevante bedrifter, institusjoner og reise på utflukter som gir inspirasjon og gode minner. Dyrk din største interesse, eller lær noe helt nytt. Her er vårt brede og spennende linjetilbud. Velkommen hjem!

Sosialt arbeid - Tanzania

Linja for deg som ønsker å bidra til en bedre verden. Kanskje du får glede av å være en positiv innvirkning i andre sitt liv Få masse praktisk erfaring og finn ut hva du vil!

Skate - Europe

Realiser skateboard drømmen, opplev skateboard byene gjennom Europa sammen med Norges beste skateboardere!

Kunst og kunnskap

Kjenner du at det å skape og lage er gøy, har du lyst til å prøve ut mange forskjellige kunstformer og materialer? Da er dette linja for deg!

Surf

Bli med et år ute i bølgene. Du får Norges peneste klasserom. De beste surfespots finner du kort kjøretur fra skolen!

Helseaktivitør

Ta vare på den indre og ytre gleden i deg selv. Lær hvordan kunnskap om helse sammen med fritidsinteresser kan brukes for å gi mennesker bedre livskvalitet.

Konkurranse

Dette er linjen for deg som søker varierte og spennende utfordringer, inspirert av TV-programmer som "Kongen befaler", "Mesternes mester", "Forræder", "Amazing Race", "24-stjerners julekalender" og "Sistemann ut".

Dyreomsorg

Et praktisk år der du får lære mer om hest, hund, katt, gnagere, reptiler og gårdsdyr. Engasjer deg i tema du er interessert i!

Kunsten & meg

Her finner du roen og balansen, i et mangfold av kunstformer. Start der du er, og utvikle deg så langt du bare vil.

Bo og fritid - Gran Canaria

Ei tilrettelagt linje som jobber mot økt selvstendighet i egen hverdag. Bålkos, gymsal, kreative oppgaver, rom-vask og mye mer.

Multisport psykologi - Lanzarote

Bli med på et aktivt og lærerikt år hvor du får det beste av sport og aktiviteter samtidig som du lærer om psykologi, deg selv og hva du vil videre i livet!

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.