fbpx Skip to content

Linjene
på Jæren Folkehøgskule

Hvorfor velge et folkehøyskoleår hos oss?

Jæren Folkehøgskule har syv ulike linjer man kan delta på. I tillegg til å aktiviteten sammen med linjene får elevene også delta på mange felles aktiviteter, turer og valgfag. 

Dyreomsorg

Et praktisk år der du får lære mer om hest, hund, katt, gnagere, reptiler og gårdsdyr. Engasjer deg i tema du er interessert i!

Kreativ teknologi

Fordyp deg i egenvalgte og spennende prosjekt. Vi har 3D printer park og du har kreativiteten! Forberedt deg på et år med digital sløyd!

Psykologi og egenutvikling

Er du klar for å forlate den trygge komfortsonen for å lære mer om deg selv?

Art, design & travel

Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan skape, tegne eller male. Hos oss får du stor kunstnerisk frihet og muligheten til å utvikle deg selv!

Surf

Bli med et år ute i bølgene. Du får Norges peneste klasserom. De beste surfespots finner du kort kjøretur fra skolen!

Sosialt arbeid

Linja for den vordende sosionomen, læreren, sykepleieren eller barnevernspedagogen. Få masse praktisk erfaring og finn ut hva du vil!

Redesign

Unike naturopplevelser, overnatting under stjernehimmelen og redesign. En kreativ og bærekraftig linje for deg som ønsker et rimeligere alternativ

Bo og fritid

Ei tilrettelagt linje som jobber mot økt selvstendighet i egen hverdag. Bålkos, gymsal, kreative oppgaver, rom-vask og mye mer.

Multisport surprise

Få en aktiv og variert hverdag. Vi tester ut aktiviteter som hundespann, klatring, toppturer, kajakk og mye mer. Gled deg til flere spennnede surpriser.

Backpacker

Lær alt om å reise billig og miljøvennlig. Vi planlegger flere turer i Norge og Europa. Klassen bestemmer destinasjoner, overnatting og aktiviteter.

Filosofi, mat og ild

Lær å lage smakfulle retter over åpen flamme. Vi drøfter de store spørsmålene om livet under stjernehimmelen og setter oss inn i filosofi.

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.