Turer

Turer og andre tilbud

Her er eksempel på noen turer vi kan arrangere i løpet av året.Disse turene vil være frivillige tilbud, og de kommer i tillegg til de tilbudene du ellers får på skolen.

I all hovedsak er dette turer vi arrangerer i samarbeid med profesjonelle tilbydere med den kompetanse som kreves for å gjennomføre dette så trygt som mulig.

Raftingtur til Evje

Bli med på en frisk opplevelse som gir deg et realt adrenalin-kick! Rafting er spennende og gøy. Det krever stor samarbeidsevne for å gjennomføre uten å havne i elva ;-)

Les mer om Evje og Trollaktiv her. 

Hundekjøring i Sirdalen

I samarbeid med et hundesenter i Sirdal får du prøvd deg som hundekjører! En forrykende og spennende opplevelse! Det er opplevelser som dette som gir deg minner for livet.

 

For mer informasjon om Sirdal huskyfarm, les her.

Skitur til Sirdalen

Bli med på en kort busstur til Sirdalen der en har flere fantastiske ski-muligheter. Vi finner den dagen da det er sol og beste forhold for en flott dag i fjellet.

Tur til Kjerag

Ett av de mest spektakulære utkikkspunktene i distriktet er å stå på Kjerag-bolten med tusen meter rett ned i sjøen under deg.... Tør du?

Les mer om Kjerag her. 

Surfetur til Jærstrendene

Vi tilbyr kurs i surfing.

  • Det er mest aktuelt for elever som ikke har valg Surf som linjefag. 
  • Her kan du lære hvordan å mestre brettet i bølgene
  • En av Norges beste surfe-strender ligger bare minutter unna skolen så etter dette er det "øvelse gjør mester" som teller. 
  • Drakt, surfebrett og utstyr kan lånes av skolen.

Sjekk ut surfevideo fra Jærstrendene her. 

Preikestolen

En av våre tradisjonelle fellesturer går til Preikestolen. Et kjent landemerke i både inn- og utland. Vi går i flokk og følge innover fjellet til utsiktsplatået. Les mer om Preikestolen her.