fbpx Skip to content

Om Jæren Folkehøgskule

Hvorfor velge et folkehøyskoleår hos oss?

Ønsker du å bo landlig, men samtidig veldig sentralt? Da er du kommet til rette skolen. Vi ligger 900m fra et av Rogalands største kjøpesenter. Du finner Norges vakreste strandlinje kort kjøretur unna som er helt perfekt for surf og annen vannsport. I gå avstand fra skolen finner du alt du trenger av matbutikker, interiør, klær, sportsbutikker og flere restauranter. I tillegg til svømmehall, treningssenter og bibliotek.

 

På skolen bor du sammen med ungdommer fra hele landet. Dere har stor boltreplass og frihet i hverdagen. På fritiden finner du elever i gymsalen, i musikkstudio, i peisestua, ute på volleyballbanen eller i de mange, koselige elevstuene. Vi har et bredt fagutvalg og valgfagene for deg. Bruk året til å dyrke dine største interesser, eller lær deg noe helt nytt. Du bestemmer!

 

Velkommen til ditt beste år på Jæren folkehøgskule

0
Linjer
0
Elever
0
Turer

Hvorfor Jæren?

Kort vei til alt du måtte trenge! Jæren Folkehøgskule ligger sentralt på Klepp utenfor Stavanger. Få eller ingen andre skoler ligger så heldig til som oss. Både landlig og sentralt på en gang.

Internatet

Internatet er ditt nye hjem for dette skoleåret. Her bor du sammen med mange andre og tilbringer mange gode timer i fellesrommene. I stua treffer du dine første venner, og her foregår mye av det sosiale livet.
Ansatte ved Jæren Folkehøgskule

Ansatte

Jæren folkehøgskule har 19 ansatte som står på for å gi elevene et fantastisk år på folkehøgskole.Gode lærere, et dyktig kjøkken og flinke folk på drift.

Valgfag

Hos oss har du over 20 ulike valgfag å velge mellom. Du kan velge alt fra volleyball og fotball til geriljabrodering og matematikk.
Surfelinja - Jæren Folkehøgskule

Hvor ligger skolen?

Du kommer deg til skolen ved hjelp av både fly, tog og buss. Ikke langt fra skoeln finner du milevis med nydelige sandstrender og surfespots. En kort togtur unna finner du Stavanger, Sandnes og Bryne.

Våre verdier

Dette er ditt år! Vi er opptatt av samhold, læreglede, likeverd og dannelse. Du skal ha et matnyttig år som gir deg minner og gode vennskap resten av livet

Hva sier tidligere elever?

Det er mennesker rundt deg hele tiden, musikken dundrer fra rom 222 samtidig som radioen står på fullt i stua. En trenger massasje og to personer stiller opp, en masserer ryggen mens den andre koser med håret.
Sosialt arbeid - Jæren Folkehøgskule

Bildegalleri

Her får du se bilder som gir et godt innblikk i hva et år på folkehøyskole kan innebære. Du finner også linker til våre sosiale medier for å få med deg enda mer av det som skjer.
Skolekatalogen

Skolekatalogen

Last ned skolekatalogen for 2019/2020 i pdf-format.

Opplev Jæren

Bli med på raftring, fjelltur, skitur og kjør hundespann. Du vil få flere tilbud i løpet av skoleåret.

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.