fbpx Skip to content

Om Jæren Folkehøgskule

Hvorfor velge et folkehøyskoleår hos oss?

Vi ligger nær strand og fjell, bygd og by. Her kan du få alt du vil på en gang. Flott sted for alle slags uteaktiviteter i det flate landskapet. I området er det gode fotballbaner, svømmehall, fine sykkelveier, kort vei til havet og grønne golfbaner året rundt. Vi har til og med to sandvolleyballbaner på skoleområdet og en gymsal anvendelig til ballsport.

0
Linjer
0
Elever
0
Turer

Hvorfor Jæren?

God mat! Mat er viktig for trivsel! På Jæren folkehøgskole lager vi sunn og næringsrik mat med lokale råvarer fra bunn av som gjør at maten smaker bedre og blir enda sunnere!

Internatet

Internatet er ditt nye hjem for dette skoleåret. Her bor du sammen med mange andre og tilbringer mange gode timer i fellesrommene. I stua treffer du dine første venner, og her foregår mye av det sosiale livet.
Ansatte ved Jæren Folkehøgskule

Ansatte

Vi er mange som ønsker deg velkommen til Jæren folkehøgskule. Her finner du en oversikt over oss som jobber på skolen.

Valgfag

Surfelinja - Jæren Folkehøgskule

Hvor ligger skolen?

Du kommer deg til skolen ved hjelp av både fly, tog og buss. Ikke langt fra skoeln finner du milevis med nydelige sandstrender og surfespots. En kort togtur unna finner du Stavanger, Sandnes og Bryne.

Våre verdier

Dette er ditt år! Vi er opptatt av samhold, læreglede, likeverd og dannelse. Du skal ha et matnyttig år som gir deg minner og gode vennskap resten av livet

Hva sier tidligere elever?

Det er mennesker rundt deg hele tiden, musikken dundrer fra rom 222 samtidig som radioen står på fullt i stua. En trenger massasje og to personer stiller opp, en masserer ryggen mens den andre koser med håret.
Sosialt arbeid - Jæren Folkehøgskule

Bildegalleri

Her får du se bilder som gir et godt innblikk i hva et år på folkehøyskole kan innebære. Du finner også linker til våre sosiale medier for å få med deg enda mer av det som skjer.
Skolekatalogen

Skolekatalogen

Last ned skolekatalogen for 2019/2020 i pdf-format.

Opplev Jæren

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.