fbpx Skip to content

AKTIVITETER

En kort kjøretur fra skolen finner du flere turområder og spennende aktiviteter. Kjenn pulsen stige ned elva i en rafting-flåte. Ta steget ut på den kjente Kjeragbolten. Du vil få flere tilbud om aktiviteter i løpet av året. Bli med!

Rafting i Evje

Bli med på en frisk opplevelse som gir deg et realt adrenalin-kick. Vi fyller skolens minibuss og kjører til Evje. Der kan du teste ut klatring, lacer tag og selvsagt rafting. 

NB! Det medfører ekstra kostnader

Hundekjkøring i Sirdal

Tenk deg lange snøkledde vidder, ivrige hunder og spannet som farer nesten lydløst over vidda. Prøv rollen som hundekjører for en dag. Grip muligheten og bli med til  Sirdal. Vi fyller minibussen og reiser i slutten av vinteren.

 

NB! Dette medfører ekstra kostnader

Skitur

Sirdal byr på mye snø store deler av vinteren. Heldigvis er det bare times kjøretur fra skolen. Her finner du gode ski-forhold og flere skitrekk. Meld deg på turen for en dag i bakken.

Les mer om Sirdal her

NB! Medfører ekstra kostnader

Tur til Kjerag

Et av de mest spektakulære utkikkpunktene i disktriktet er å stå på Kjerag-bolten med tusen meter rett ned i sjøen. Tørr du?

Kjerag kan ikke beskrives, den må oppleves. Bli med på tur!

NB! Medfører ekstra kostnader

Surfing

Skolen ligger en kort kjøretur fra Norges vakreste strender. Her finner du gode surfespots på rekke og rad. Drakt, brett og utstyr kan lånes av skolen. Du må nesten prøve, kanskje du også blir bitt av basillen. 

Tur til Preikestolen

Du kan ikke bo et år på Jæren uten å besøke den berømte Preikestolen. Når Tom Cruise kan, ja da kan du og!

Det blir arrangert en felles tur i løpet av skoleåret. Ta med gode sko og kamera. Det er gode fotomuligheter på toppen. Les mer om Preikestolen her.

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler). Les om hvilke cookies vi bruker her. Når du besøker og bruker denne nettsiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.