Arrangement, utleie og kurs

Når skolen er stengt leier vi ut lokalene til ulike arrangementer og kurs.

Skal du arrangere et kurs, en konferanse eller et selskap? Ja da har du kommet riktig plass. Skolen har 100 sengeplasser, mange klasserom, foredragssal med fullt A/V utstyr. Ikke minst dyktig kjøkkenpersonell som kan skreddersy en meny til deg. Alle skolens fasiliteter kan stå til din disposjon.

Kurs og konferanser

I løpet av sommerferien og i perioder innimellom har vi ingen elever boende på skolen. Vi leier derfor ut våre lokaler til større kurs, konferanser, selskap og lignende. Vi kan tilby soveplasser, spisesal, peisestue og mer til over 100 gjester.

Sommer på Jæren

Hver sommer samler vi gamle og nye deltakere til en innholdsrik og morsom uke på vår skole. Det blir mange ulike og kjekke aktiviteter, dyktige ansatte, god mat og herlig stemning.

Jubilanttreff

Jubilanttreff ved Jæren folkehøgskule.

Hold minnestunden hos Jæren folkehøgskule

Vi tilbyr en ferdig pakke med pyntet lokaler med plass til over 100 personer. Vi lager til smørbrød og kaker. Vi setter frem kaffe, te og mineralvann.
Møterom med fullt av utstyr

Seminar

Vi kan tilby stor foredragssal, møterom, flere klasserom og en varm lunsj for dine deltakere på seminar. Ta kontakt vi kan skreddersy en dagspakke