top of page
Elever på rafting
STUDIELINJE

Konkurranse

Har du lyst å tilbringe et skoleår med å konkurrere i varierte og spennende konkurranser?

Vi vil gi deg muligheten til å oppleve ekte konkurranseglede, og samtidig utvikle dine personlige ferdigheter. Her får du utfordre deg selv, samarbeide med andre, og oppleve den herlige følelsen det er å mestre utfordringer.

 

Ønsker du kun halvårskurs, kan du velge mellom høst eller vår - ta kontakt med skolen hvis aktuelt for linjebeskrivelse.
Dette er linjen for deg som søker varierte og spennende utfordringer, inspirert av TV-programmer som "Kongen befaler", "Mesternes mester", "Forræder", "Amazing Race", "24-stjerners julekalender" og "Sistemann ut".

 

Vårt mål er at du skal få muligheten til å oppleve ekte konkurranseglede og samtidig utvikle dine personlige ferdigheter. Du vil få utfordre deg selv, samarbeide med andre, og oppleve den herlige følelsen det er å mestre utfordringer. Enten du har høyt eller lavt konkurranseinstinkt er denne linjen for deg som ønsker å utforske ditt potensial og skape minner for livet.

Bli med oss på et spennende eventyr fylt med konkurranseglede, personlig vekst og uforglemmelige øyeblikk!

Lærer som leser opp en oppgave til en elev som holder en ballong
Elever som står på rekke og kaster snøballer

Linjen passer for deg som:

  •  Søker varierte og spennende utfordringer

  • Vil bruke ulike ferdigheter, kreativitet, taktikk og samarbeidsevner

  • Oppleve mestring med mye gøy og latter

  • Utforske spennende steder på Jæren og i regionen hvor det vil konkurreres i unike og utfordrende omgivelser

  • Vil bli bedre kjent med deg selv og bygge gode relasjoner med elever og lærere

PLAN FOR 2024

Linjetur høst til Marbella og Gibraltar

Vi leier et hus i Marbella-området som base for en actionfylt og minneverdig tur!

Dag 1: Ankomst hjemmebase i Marbella. Vi finner oss til rette i huset, og første dag er dedikert til avslapning og å bli kjent med nærområdet.

Dag 2: Fjellbyen Ronda. Vi tar turen til den imponerende fjellbyen Ronda, og løser gåter og oppgaver mens vi utforsker denne historiske perlen høyt oppe i fjellene. 

Dag 3: Vandring i Puerto Banus. Vi vandrer langs promenaden, drømmer oss bort blant luksusriøse yachter og kjøler oss ned med et middelhavsbad.

Dag 4: Amazing race og opplevelser i Gibraltar. Vi krysser grensen og besøker et nytt og unikt land. Her får vi brynet oss på kule utfordringer og nysgjerrige apekatter.

Dag 5: Elvevandring i Benahavis. Bli med å kast deg ut i en elvevandring, hvor spennende utfordringer venter på deg.

Dag 6: Caminito Del Rey. Vi vandrer blant majestetiske klipper, og føler adrenalinet pumpe, mens vi krysser de luftige gangveiene omgitt av en fantastisk natur. 

Dag 7: Avslapping på ei av de fine strendene i byen. Vi chiller og tanner max.

Dag 8: Hjemreise

Bilde fra bro i gibraltar
PLAN FOR 2024

Linjetur vår til Indonesia, Bali

Linjetur til Bali er en reis fylt med uforglemmelige opplevelser og spennende utfordringer. Her følger en kort beskrivelse av hva som står på programmet:

Ubuds Rismarker: Her utforsker vi de vakre rismarkene i Ubud, nyter den rolige atmosfæren, og får en smak av den lokale kulturen. Dette er en unik opplevelse som gir deg innsikt i Balis naturskjønnhet.

Snorkling i Ahmed: Ta på deg snorkleutstyret og bli med å utforsk undervannsriket ved Ahmed. Bali er kjent for sine fantastiske snorklesteder, og dette blir en mulighet til å oppdage det rike marinelivet og de fargerike korallrevene.

Båttur til Nusa Penida: Her legger vi ut på en spennende båttur til Nusa Penida, en øy utenfor Bali, kjent for sine fantastiske strender og klippeformasjoner. Dette blir en dag fylt med eventyr og naturskjønnhet.

5-dagers surfekurs på Peninsulaen:

Turen avslutter vi med et adrenalinfylt 5-dagers surfekurs på Peninsulaen. Lær deg å mestre bølgene, få instruksjon fra erfarne surfelærere, og opplev gleden ved å surfe på en av verdens mest populære surfedestinasjoner i verden. 

Denne linjeturen gir deg sjansen til å utfordre deg selv, oppdage nye kulturer, og skape minner for livet, alt mens du nyter det tropiske paradiset Bali har å by på.

Elev som nyter været i Bali

MØT LÆREREN:

Info kommer snart

Vi kan love en lærer med et konkurranseinstinkt av en annen verden, men også en lærer som har erfart hvordan konkurranseinstinkt kan brukes til å utvikle seg som person.

Lærer er lokalkjent på de steder som besøkes, og vil delta med stor iver, både til glede og forargelse.

Bilde kommer snart

Utstyr du kan trenge:

• Klær og sko til konkurranser både ute og inne
• Regnklær
• Varm jakke
• Lue
• Støvler
• Sovepose
• Liggeunderlag

Tenker du å søke på linja?

Har du behov for å snakke med noen på skolen før du søker? 

Kontakt gjerne Rektor Monica på tlf 480 77 515 

bottom of page