top of page
Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom personvernerklæringen.

Kontaktinfo

Sentrale begreper

JÆREN FOLKEHØGSKULE er behandlingsansvarlig

Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Samtykke etter paragraf 6f og mulighet til å trekke samtykke

Informasjon fra andre kilder

Formålet med behandlingen av personopplysningene?

Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Hvor lenge lagres opplysningene?

Hvem kan informasjonen deles med?

Informasjonsdeling med tredjepart

Hvor oppbevares opplysningene?

Dine rettigheter i forhold til innsyn, sletting og eventuelt flytting

Andre formål

Informasjonskapsler

Epost og telefon

0. Generelt

JÆREN FOLKEHØGSKULE er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

1. Kontaktinformasjon til JÆREN FOLKEHØGSKULE

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.


Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.


Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut ifra den gjeldende personopplysningsloven.

2. Sentrale begreper

Bedrift er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.

3. Bedrift er behandlingsansvarlig

Når du registrerer deg via et skjema, bestiller en tjeneste eller produkt, benytter deg av vår chat-funksjon eller besøker vår hjemmeside, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger:

  • Navn

  • E-postadresse

  • Telefonnummer

  • Hvilken virksomhet du jobber for

  • Stilling eller ansvarsområde

  • Hvilken bransje du jobber i

  • Hjemmesideadresse til virksomheten din

  • Opplysninger om hvilke type datahjelp ditt firma ønsker og hvilke produkter og pakker de har

  • Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer

  • Tekniske opplysninger: hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem.

4. Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke ut ifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år.  Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger.

5. Paragraf 6 f som alternativ til valgt samtykke via nettside. Samtykke kan trekkes.

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere kontaktinformasjon.  Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til kundeservice. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret.

6. Informasjon fra andre kilder.

Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:
Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt

  • Kundebehandling og informasjon om våre produkter

  • For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen

  • Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg

Vi ber om dine personopplysninger for å:

  • Svare på forespørsler

  • Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger

  • Opprette og opprettholde en salgsdialog

  • Sende informasjon som kan være av interesse for deg

  • Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta

7. Formålet med behandlingen av personopplysningene?

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:

  • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen

  • Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter

  • Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon

  • Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere e-poster ved å følge lenken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte.

8. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

9. Hvor lenge lagres opplysningene?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som enten jobber i markedsavdelingen, kundesupport eller salg.

10. Hvem kan informasjonen deles med?

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:

  • Navn

  • E-postadresse

  • Telefonnummer

  • Hvilken virksomhet du jobber for

  • Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.

11. Informasjonsdeling med tredjepart

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

12. Hvor oppbevares opplysningene?

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din.


Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det.

13. Dine rettigheter i forhold til innsyn, sletting og eventuelt flytting

Dersom vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for, inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er å gi deler av informasjonen ovenfor på nytt.

14. Andre formål

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.


Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.


Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.

15. Informasjonskapsler

Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevant opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet.


Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.


Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.


Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

16. E-post og telefon
bottom of page